2010. november 9.


Előzetes időpontfoglalás az állampolgársági ügyintézéshez


A szabadkai magyar főkonzulátus tájékoztatása

 

 


Tisztelt Ügyfeleink!


A Magyar Köztársaság Szabadkai Főkonzulátusa ezúton kívánja értesíteni Önöket, hogy a 2011. január 1-jétől alkalmazásra kerülő egyszerűsített honosítási kérelmek benyújtásához – a zökkenőmentes és kulturált ügyintézés érdekében – előzetes bejelentkezési és időpont-foglalási rendszert indít.


Időpontokat a 024 626 330 és a 024 626 302 normál tarifájú telefonszámokon lehet igényelni 2010. november 9-től. Ezek a telefonszámok kizárólag időpontfoglalásra szolgálnak, az eljárással kapcsolatos részletes tudnivalók az interneten (www.allampolgarsag.gov.hu) találhatók meg. Erről a honlapról tölthetők le a kérelmek benyújtásához szükséges adatlapok is. Az egyeztetett időpontban a már kitöltött kérelmező adatlapok és csatolandó mellékletek befogadására van lehetőség.


A benyújtáshoz szükséges időpontokat hétfőtől – csütörtökig 8.30-tól 16.20-ig, illetve pénteken: 8.30-tól 13.40-ig lehet lefoglalni.


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kérelmeket Magyarországon is be lehet majd nyújtani az anyakönyvvezetőknél, és a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal regionális igazgatóságainál. A benyújtás, illetve az időpontfoglalás feltételeiről kérjük, hogy közvetlenül ezeket a hivatalokat keressék meg.


Szíves megértésüket előre is köszönjük.
Az első ügyfélfogadási nap, melyen kérelmek benyújthatók lesznek: 2011. január 3., hétfő.

Korsós Tamás, főkonzul


Szabadka, 2010. november 9.

 

 

* FIGYELKBE AJANLJUK *

 
Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates